اصفهان به قطب تولید بازی‌های رایانه‌ای دفاع مقدس در کشور تبدیل می‌شود

اصفهان به قطب تولید بازی‌های رایانه‌ای دفاع مقدس در کشور تبدیل می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان از فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی نخستین مرکز رسمی تولید بازی‌های رایانه‌ای با موضوع دفاع مقدس در کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سرهنگ محمد رضایی روز دوشنبه در حاشیه بازدید مدیر عامل بنیاد از موزه دفاع مقدس اصفهان گفت: «موزه دفاع مقدس اصفهان به عنوان یک موزه تمام دیجیتال، نقش و جایگاه استان در دوران دفاع مقدس را با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تولیدات دیجیتال به نسل جوان و عموم مردم معرفی می‌کند.»

وی افزود: «امروز میزبان مسئولان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بودیم تا در زمینه همکاری‌های مشترک برای تولید بازی‌های دیجیتال با محوریت دفاع مقدس به بحث و تبادل نظر بپردازیم.»

سرهنگ رضایی تصریح کرد: «زیرساخت‌های لازم در موزه فراهم شده و سناریوی محتوایی پروژه نیز تهیه شده است. با چند تیم تولید محتوای دیجیتال و بازی‌سازان استان رایزنی کرده و وارد مرحله تنظیم قرارداد شده‌ایم.»

او با اشاره به تجربه و توانمندی‌های اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس اصفهان و شرکت‌های دانش‌بنیان همکار گفت: «رزومه چند ساله ما و نمونه تولیدات اخیر، مورد توجه مسئولان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفته است.»

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان با بیان اینکه حمایت مسئولان استانی، به ویژه استاندار اصفهان که رئیس هیئت امنای موزه نیز هست، در این روند نقش کلیدی دارد، ابراز امیدواری کرد که به زودی موزه دفاع مقدس اصفهان به عنوان تنها موزه دیجیتال دفاع مقدس در کشور، میزبان عموم مردم باشد.

وی تاکید کرد: «این حوزه در کشور هنوز نوپا است و به همین دلیل با محدودیت‌هایی در تعداد گروه‌های تولیدکننده در استان مواجهیم، اما در کنار توانمندی‌های بومی، با همراهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از ظرفیت‌های ملی نیز بهره‌مند خواهیم شد.»

رضایی هدف اصلی نشست امروز را نهایی‌سازی تفاهم‌نامه‌ای عنوان کرد که بر اساس آن اصفهان به عنوان مرکز ملی تولید بازی‌های رایانه‌ای دفاع مقدس معرفی و مجوز رسمی آن صادر شود.

وی همچنین مقابله با تحریف دفاع مقدس در فضای مجازی را یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های این مرکز دانست و گفت: «بازی‌های دیجیتال یکی از ابزارهای مهم در این حوزه هستند که دشمن نیز تلاش دارد آنها را به صورت تحریف‌شده استفاده کند.»

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان افزود: «از همکاری با تمام بازی‌سازان استان که علاقه‌مند به تولید آثار دفاع مقدسی هستند، استقبال می‌کنیم و آمادگی داریم مدل‌های مختلف همکاری را اجرا کنیم.»

وی اشاره کرد که در سال ۱۴۰۴، ده قرارداد جدید با بازی‌سازان تنظیم شده و در صورت تمایل بازی‌سازان مستقل، مستندات واقعی و خاطرات دفاع مقدس در اختیارشان قرار خواهد گرفت تا محتوای تولیدی، کاملاً مبتنی بر واقعیت باشد.

سرهنگ رضایی در پایان تأکید کرد: «هدف ما تولید بازی‌هایی بر پایه واقعیات دفاع مقدس است؛ چرا که اگر صرفاً به چند جستجوی اینترنتی بسنده شود، خروجی بازی سطحی و صرفاً با چند صحنه تیراندازی خواهد بود، اما دسترسی به اسناد واقعی، ارتباط عمیق‌تر مخاطب ایرانی با اثر را تضمین می‌کند و کیفیت محصول نهایی را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد.»