میزبانی اهواز و اصفهان از مسابقات لیگ سیمرغ هفت خوان

 مسابقات بازی ویدیویی کانتر استریک ۲و FC 26 به عنوان بخشی از لیگ سیمرغ «هفته بازی ایران؛هفت‌خوان»، روزهای 18 و 19 دی ماه به‌صورت حضوری در اصفهان برگزار می‌شود. این رویداد فرصتی برای علاقه‌مندان به بازی‌های ویدیویی فراهم می‌کند تا در رقابتی دوستانه و هیجان‌انگیز مهارت‌های خود را در انجام این بازی‌های محبوب به نمایش بگذارند.


 به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، این مسابقات توسط باشگاه زنجیره‌ای ورزش‌های الکترونیک «اکسین» به‌عنوان بازوی اجرایی رویداد بزرگ ملی «هفت‌خوان» برگزار می‌شود . به تیم‌های اول تا شانزدهم این دوره مسابقات جوایز میلیونی اهدا می‌شود. برنده اصلی این رقابت همچنین، جواز ورود به جمع 64 تیم‌ نهایی مسابقات ملی «سیمرغ هفت خوان» در بهمن ماه را دریافت خواهند کرد. همچنین شانس مجدد برای تیم‌هایی که در این رقابت برنده نشدند نیز برای حضور در رقابت رده‌بندی در بهمن ماه وجود دارد.

در ادامه برگزاری این مسابقات، اهواز نیز میزبان گیمرهای علاقه‌مند به دو بازی کانتر استریک ۲ و FC 26 بود و منتخبان این مسابقات در شهر اهواز نیز معرفی و جواز حضور در مسابقات نهایی لیک سیمرغ هفت‌خوان را که بهمن ماه برگزار می‌شود را کسب کردند.