مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای ضمن بازدید از اردوی آموزشی بازیسازی بندرعباس در دیدار با مسئولین فرهنگی و شرکت در در هفتادوهفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان، بر افزایش مشارکت سرمایه گذاران داخلی برای تولید بازیهای بومی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، محمد حاجی میرزایی با حضور در هفتادوهفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان با اشاره به میزان اثرگذاری فرهنگی بازیهای ویدیویی خواستار مشارکت سرمایه گذاران داخلی جهت تولید بازیهای بومی شد.
حاجیمیرزایی تشریح کرد: طبق نظر سنجیها بیشترین نیاز بازار مصرف در شرایط کنونی مربوط به سنین کودک و نوجوان است و نیاز به سرمایهگذاری در این حوزه بیش از بخشهای دیگر وجود دارد.

مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در پایان گفت: خوشبختانه در قانون برنامه هفتم ذکر شده است که تولید بازیهای کودک و نوجوان باید 60 درصد افزایش داشته باشد و امیدواریم قوانین کشور مشوقهای بیشتری را برای سرمایهگذاری در این زمینه ایجاد کند.
براساس این خبر، در پایان جلسه با همت سرکار خانم دکتر جلالی مدیرکل ارشاد استان، تفاهمنامه سه جانبهای در خصوص تولید بازی های بومی استان مابین رئیس شورای فرهنگ عمومی استان و نماینده محترم ولی فقیه حجهالاسلام دکتر عبادیزاده، استاندار هرمزگان، جناب آقای دکتر آشوری و مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای منعقد شد که راهاندازی مرکز رشد بازیسازی در استان یکی از بندهای مهم آن است.
