

دبیر نخستین رویداد ملی سرمایهگذاری تولید بازیهای رایانهای حوزه مقاومت، در آیین اختتامیه این رویداد در اتاق بازرگانی اصفهان گفت: از زمان اعلام فراخوان تا ۲۰ شهریورماه، ۸۷ طرح به دبیرخانه ارسال شد که پس از ارزیابی در ساختار حمایتی «همگرا»، ۱۱ طرح بیشترین امتیاز را کسب کردند و بهعنوان برگزیدگان نهایی معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، محمد صادق افراسیابی ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این رویداد افزود: در همین مراسم، ۲ نهاد «مهوا» و «بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس» سرمایهگذاری قطعی خود را روی ۲ بازی اعلام کردند و مرکز تولیدات کودک و نوجوان سازمان صدا و سیما نیز حمایت ترویجی تا سقف سه میلیارد ریال از هشت بازی را برعهده گرفت.
افراسیابی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش نیز با بررسی یکی از طرحها متعهد شد بیش از ۳۰ میلیارد ریال برای بازطراحی آن اختصاص دهد. همچنین سایر نهادهای مشارکتکننده از جمله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صندوق سپهر، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش فرصت یک ماهه دارند تا مذاکرات تکمیلی خود را برای سرمایهگذاری روی طرحهای منتخب به نتیجه برسانند.
وی اظهار داشت: این رویداد با هدف حمایت از ظرفیتهای بازیسازان کشور در حوزه مقاومت برگزار شد و امید است بازیهای تولیدی بتوانند سهم بیشتری از سبد مصرف مخاطبان داخلی را به خود اختصاص دهند.
دبیر نخستین رویداد ملی سرمایهگذاری تولید بازیهای حوزه مقاومت تاکید کرد: حضور نمایندگان دستگاههای حاکمیتی از جمله دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی در این مراسم، فرصتی ارزشمند برای تقویت شبکهسازی در این حوزه را فراهم کرد.
معاون راهبردی بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: امیدوارم این رویداد منجر به شبکهسازی قویتر در حوزه حمایت از صنعت بازی شود و شاهد گامهای رشد و پیشرفت بازیسازان باشیم.
افراسیابی افزود: امید است با طی روند تعریف شده برای تخصیص سرمایه به طرحهای منتخب و پشت سر گذاشتن مرحله رهیاری، شاهد تحول در عرصه بازیهای مقاومت باشیم تا این بازیها با جذابیت بیشتر مورد استقبال مخاطبان قرار گیرد.