ارسال 74 بازی قابل داوری به جشنواره بازی‌های جدی 1404

 دبیر هفتمین جایزه بازی‌های جدی 1404 با اشاره به اینکه در این دوره برای بخش جشنواره بازی‌های جدی 74 اثر قابل داوری به دبیرخانه رویداد ارسال شده است، گفت که در بین بازی‌های ارسال شده، 8 بازی با موضوعات نظامی و دفاعی وجود دارد.


به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، فرزانه شریفی با ارائه آماری تفکیکی از بازی‌های ارسال شده به بخش جشنواره هفتمین دوره جایزه بازی‌های جدی 1404 گفت: در این دوره شاهد ارسال 6 اثر در بخش به‌روزرسانی، 12 بازی در بخش در حال انتشار بودیم و باقی آثار برای بخش اصلی ارسال شده‌اند.

دبیر هفتمین دوره جایزه بازی‌های جدی افزود: مهمترین تفاوت رویداد امسال، مربوط به بخش در حال انتشار است که مربوط به بازی‌های توسعه‌یافته رویدادهای هکاتون‌ بازی‌های جدی امسال است. این بازی‌ها از نسخه اولیه mvp به محصول آماده قبل از انتشار تبدیل شده‌اند.

شریفی در ادامه گفت: در این دوره تعداد 8 بازی در زمینه موضوعات نظامی و دفاعی به دبیرخانه ارسال شده است و سایر بازی‌های ارسالی، در زمینه موضوعات آموزش و یادگیری و همچنین علوم شناختی بوده است.