حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی باید در عرصه بازی‌های رایانه‌ای نمایان شود

رییس انجمن جامعه شناسان گفت: حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی باید در عرصه بازی‌های رایانه‌ای نمایان شود و جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران گامی موثر در این راستا است. 
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، امان اله قرایی درباره تولید بازی های رایانه ای بومی گفت: جامعه شناسان و روانشناسان باید در تحلیل بازی های خارجی به تولید کنندگان مشاوره دهند و باید بررسی کنیم هریک از این بازی ها چه پیامی را برای نسل جوان در پی دارند. 
وی افزود: بازی رایانه ای خارجی که  به کشور ما وارد می شوند هدف داشته و به دنبال تخریب فرهنگ ما هستند و تاثیر عمیقی در روح و روان جوانان می گذارند. 
به گفته رییس انجمن جامعه شناسان، غرب به درستی می داند چگونه فرهنگ خود را به نسل جوان تحمیل و از بازی های رایانه ای برای تحقق این هدف استفاده می کند. 
قرایی ادامه داد: متخصصان بازی سازی باید در راستای تولید بازی هایی فعالیت کنند که در خدمت جامعه بوده و بینش کودکان را بالا ببرند و آنان را با فرهنگ و میراث ایرانی اسلامی آشنا کنند. 
این استاد دانشگاه تاکید کرد: هر هنرمندی که اندیشه ترویج فرهنگ کشور را در بازی های رایانه ای نداشته باشد به معنای حقیقی بازی ساز ملی نیست.
وی توضیح داد: باید از تولیدان ملی در زمینه بازی های رایانه ای حمایت شود و در عرصه بازی های رایانه ای این امر ضرورت دارد. 
قرایی گفت: بخش خصوصی باید در عرصه بازی های رایانه ای ورود کند و در عین حال این بخش باید تعریف درستی در عرصه بازی سازی رایانه ای داشته باشد. 
وی با بیان اینکه بخش خصوصی نیز باید بر اساس سیاست های کلان کشور در عرصه بازی سازی حرکت کند یادآور شد: هنر باید در خدمت جامعه باشد از این رو بازی سازان نیز باید آثاری را تولید کنند که در خدمت فرهنگ ایرانی اسلامی باشد و مصالح جمعی در این بازی ها لحاظ شده باشد. 
رییس انجمن جامعه شناسان توضیح داد: حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی باید در عرصه بازی های رایانه ای نمایان شود و جشنواره بازی های رایانه ای تهران می تواند در این راه گامی موثر باشد. 
دومین نمایشگاه و جشنواره بین المللی بازی های رایانه ای تهران 6 تا 10 تیرماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.